“Met een subtiel gevoel voor plaats en tijd laat Kijk in de Vegte het landschap op een poëtische manier spreken.” -Harry Cock

 

De publicatie, die in zeer beperkte oplage is verschenen, bestaat uit drie boekjes in een kartonnen wikkel. Een groot deel is met de hand gezeefdrukt door ontwerpbureau Shootmedia. Kijk hier voor een indruk van de  publicatie .

De publicatie, die in zeer beperkte oplage is verschenen, bestaat uit drie boekjes in een kartonnen wikkel. Een groot deel is met de hand gezeefdrukt door ontwerpbureau Shootmedia.

Kijk hier voor een indruk van de publicatie.

Ontwerpbureau Shootmedia ontwikkelde, met dank aan Ben Westerink van de RUG, speciaal voor dit project infographics die de bedijking van Groningen door de jaren heen in kaart brengt. Bekijk hier de  PDF met infographics  over de bedijking, wierden en landaanwinning.

Ontwerpbureau Shootmedia ontwikkelde, met dank aan Ben Westerink van de RUG, speciaal voor dit project infographics die de bedijking van Groningen door de jaren heen in kaart brengt.

Bekijk hier de PDF met infographics over de bedijking, wierden en landaanwinning.

Curator en kunstenaar Merijn Vrij heeft in opdracht van de partners van Expeditie Kerstvloed 1717 het concept bedacht voor een Kunstroute. “Van Vliedorp tot Noordpolderzijl tonen 16 internationale kunstenaars hun kunstwerken in het landschap die verband houden met de kracht van het water”. Opkomen en verdwijnen is opgenomen als onderdeel van de kunstmanifestatie Kerstvloed 1717. Alle kunstenaars komen aan het woord, beluister hier het  interview  over mijn bijdrage. Op www.kerstvloed1717.nl

Curator en kunstenaar Merijn Vrij heeft in opdracht van de partners van Expeditie Kerstvloed 1717 het concept bedacht voor een Kunstroute. “Van Vliedorp tot Noordpolderzijl tonen 16 internationale kunstenaars hun kunstwerken in het landschap die verband houden met de kracht van het water”. Opkomen en verdwijnen is opgenomen als onderdeel van de kunstmanifestatie Kerstvloed 1717.

Alle kunstenaars komen aan het woord, beluister hier het interview over mijn bijdrage. Op www.kerstvloed1717.nl